Σκοπός μας η επιτυχία σας!

Τεστ

d

Το Προφίλ μας

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Το όραμά μας είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη του κλάδου της Αισθητικής με επαγγελματικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας, ξεχωριστή φιλοσοφία, διαρκή εκπαίδευση καθώς και νέες υπηρεσίες επιχειρηματικής συμβουλευτικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η Feel Free Services αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της εταιρίας Bioger, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των επαγγελματικών καλλυντικών του Γαλλικού Οίκου GERnetic για περισσότερο από εικοσιπέντε χρόνια, υπό την ηγεσία της Αισθητικού κας Αθανασίας Κόλλια.

Σήμερα η νέα γενιά της οικογένειας, η κα Ξένια Κόλλια, με σεβασμό στην παράδοση συνεχίζει την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία με τη δημιουργία της εταιρείας  Feel Free Services.

Όραμα της Feel Free Services είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη του κλάδου της Αισθητικής με επαγγελματικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας, ξεχωριστή φιλοσοφία, διαρκή εκπαίδευση καθώς και νέες υπηρεσίες επιχειρηματικής συμβουλευτικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η τεχνογνωσία μας στο χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών και του κλάδου καλλωπισμού, μας ενέπνευσε για το σχεδιασμό και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και προηγμένων υπηρεσιών που εξασφαλίζουν πρωτοποριακές λύσεις για την επαγγελματία Αισθητικό και τα Κέντρα Αισθητικής.

Στην παραπάνω κατεύθυνση, με τη γνώση και την εμπειρία μας στο χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, διευρύναμε τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε με τη δημιουργία δύο νέων Brands: Natura Mystic & Frini.

Σήμερα, προσφέρουμε στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών με τα Brands GERnetic, Natura Mystic και Frini, καθώς και  τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε για το Ινστιτούτο σας επαγγελματικά καλλυντικά με τις δικές σας προδιαγραφές και τη δική σας επωνυμία.

Παράλληλα προσφέρουμε ολοκληρωμένες και απόλυτα εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως ο σχεδιασμός του Ινστιτούτου σας, ο σχεδιασμός του menu θεραπειών, της εκπαίδευσης και του management του Ινστιτούτου σας.

Πιο συγκεκριμένα οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας αφορούν τους παρακάτω τομείς:

  • Εκπαίδευσης Προσωπικού
  • Σεμιναρίων
  • Marketing – Έρευνας Αγοράς
  • Πωλήσεων
  • Προσέλκυσης – Αξιολόγησης Προσωπικού
  • Διαφήμισης – Social Media
  • Κατασκευής Web Site
  • CRM
  • Private label Καλλυντικών
  • Οργάνωσης– Διαχείρισης Ινστιτούτων

Με ευέλικτα πακέτα συμβουλευτικής και αποτελεσματικές προτάσεις για την ανάπτυξη, την προώθηση και τη διαχείριση του Ινστιτούτου σας, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη αποδοτικότητα και την ικανοποίηση των πελατών σας.

Για όλα τα προϊόντα και τις σειρές που απευθύνονται στα Ινστιτούτα Αισθητικής, προσφέρουμε διαρκή εκπαίδευση από εξειδικευμένες τεχνικούς μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σήμερα με τη Feel Free Services  έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τα δικά σας επιχειρηματικά πλάνα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξειδικευμένους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας.