Σκοπός μας η επιτυχία σας!

Τεστ

g

Εκπαίδευση Προσωπικού

Η Feel Free Services παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στο προσωπικό Ινστιτούτων Αισθητικής και Spa, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση των πελατών, την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και την αύξηση του κύκλου εργασιών των μονάδων.

 

Η εκπαίδευση του προσωπικού αυξάνει την ικανότητα του προσωπικού και της μονάδας γενικότερα στην πώληση υπηρεσιών και  καλλυντικών, αυξάνοντας τις πωλήσεις και την κερδοφορία του Ινστιτούτου ή του Spa. Παράλληλα αυξάνεται η ικανότητά τους στην προώθηση προσφορών του Ινστιτούτου, νέων υπηρεσιών, νέων θεραπειών, καθώς και στην αύξηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος των πελατών.

 

Με τη βαθιά γνώση και εμπειρία του κλάδου τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του προσωπικού και της μονάδας.

 

Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να υλοποιηθούν στους επαγγελματικούς χώρους του Ινστιτούτου Αισθητικής ή του Spa και εστιάζουν στις παρακάτω θεματικά πεδία:

 

  1. Εκπαίδευση του Προσωπικού στις Πωλήσεις Υπηρεσιών και Καλλυντικών, Τεχνικές Επικοινωνίας, Τηλεφωνική Επικοινωνία, κ.α.
  2. Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών και Ολική Ποιότητα
  3. Sales Plan – Offers Plan & Event Management
  4. Θεματικές εκπαιδεύσεις στη Φιλοσοφία, τη Μέθοδο και τις Θεραπείες Καμπίνας GERnetic.
  5. Εκπαίδευση πάνω σε μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση καμπίνας GERnetic, εκπαίδευση στις προσφερόμενες θεραπείες σώματος, προσώπου κ.α. και στους τρόπους πώλησης των παραπάνω θεραπειών.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε τις δικές σας ανάγκες και να προγραμματίσουμε το δικό σας πρόγραμμα εκπαίδευσης.