Σκοπός μας η επιτυχία σας!

Τεστ

g

Frini

Φυσικά Καλλυντικά Frini.

Για φυσική ομορφιά αναλλοίωτη στο χρόνο!

H επιστημονική ομάδα της Frini και τα εργαστήριά της, με εμπειρία και τεχνογνωσία άνω των 27 ετών στο χώρο της Αισθητικής, της Κοσμητολογίας και των επαγγελματικών καλλυντικών, δημιούργησε και προσφέρει μια νέα σειρά φυσικών καλλυντικών υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Το όραμά μας είναι μια άψογη και λαμπερή επιδερμίδα για κάθε γυναίκα, με φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας!

 

Τα φυσικά καλλυντικά  Frini είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας με σκοπό την πλέον προηγμένη καλλυντική φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. Η ελληνικότητα των προϊόντων και τα φυσικά τους συστατικά, σε συνδυασμό με τη μοναδική υφή, τα ξεχωριστά αρώματα και την υψηλή αποτελεσματικότητα, κερδίζουν καθημερινά την αποδοχή χιλιάδων καταναλωτών.

 

Τα καλλυντικά Frini είναι εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία (Φρύνη) και την ελληνική χλωρίδα και χρησιμοποιούν απόλυτα φυσικά συστατικά ενσωματωμένα σε προηγμένες φόρμουλες, σε μια απόλυτα ελκυστική και πρακτική συσκευασία.

 

Η σειρά Frini, βασισμένη στη σοφία της ελληνικής φύσης, περιλαμβάνει καινοτόμα μοναδικά φυσικά προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση της γυναίκας, με βασικά συστατικά το Ρόδι, το Σταφύλι, τη Μαστίχα, το Κρίταμο, το Αγνό Παρθένο Ελαιόλαδο και την Ελιά. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι χωρίς paraben, βασισμένα σε φυτικά ενεργά συστατικά με αποδεδειγμένη δράση και αποτελεσματικότητα, έτσι ώστε η επιδερμίδα να απολαμβάνει όλα τα οφέλη, αφομοιώνοντας τα ευεργετικά στοιχεία που περιέχουν.

 

Τα φυσικά καλλυντικά Frini ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα και την αγνότητά τους, τη μοναδική τους υφή,  το ξεχωριστό τους άρωμα, τη φινετσάτη προσωπικότητά τους, την ποιότητα και την εξαιρετική συσκευασία τους.

 

Όλα τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν μια φυσική και ισχυρή φόρμουλα δραστικών συστατικών, εμπλουτισμένη με άλλους απόλυτα φυσικούς ενυδατικούς, και αντιγηραντικούς παράγοντες, προκειμένου να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας, την εξάλειψη των ρυτίδων και την πρόληψη, χαρίζοντας μια νεανική όψη με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Πιο αναλυτικά τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν:
  • STAFILI,  Αντιγηραντική κρέμα 24ωρη, 50ml
  • MASTICHA, Κρέμα για λιπαρά και μεικτά δέρματα, 50ml
  • RODI, Ορός Αντιγήρανσης, 30ml
  • KRITAMO, Κρέμα ματιών, 30ml
  • OLIVE BEANS SOAP, Σαπούνι, 40gr
  • OLIVE OIL SOAP, Σαπούνι, 40gr

Την παραγωγή και αποκλειστική διάθεση των Frini στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχει η εταιρεία Feel Free Services.

 

Επισκεφθείτε το επίσημο site του Brand Frini στο https://www.frinicosmetics.gr