Σκοπός μας η επιτυχία σας!

Τεστ

g

Gernetic

GERnetic. Η Δύναμη της Επιστήμης!

Τα προϊόντα της GERnétic International είναι καρπός μακρόχρονης έρευνας που διεξήγαγε ο Dr. Albert Laporte στην κυτταρική βιολογία. Πρόκειται για βιολόγο και πρωτοπόρο στην κυτταρική αντιγήρανση, καθώς και ιδρυτή των Εργαστηρίων GERnétic Synthèse. Στόχος του ήταν η δημιουργία ιδιαίτερα αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής συγκέντρωσης. Διατύπωσε τη θεωρία σύμφωνα με την οποία το σώμα μας μπορεί να ανακτήσει υγεία και αρμονία όταν τα κύτταρα λάβουν βασικά ενεργά θρεπτικά μόρια, στις κατάλληλες ποσότητες.

 

Πρωτοπόρος της δερμοκοσμετολογίας, κατέληξε ότι έπρεπε να προσθέσει στις συνθέσεις των προϊόντων όλα τα θρεπτικά στοιχεία που ήταν σε έλλειψη στο σώμα. Η προσέγγιση της GERnétic συνίσταται στη βέλτιστη δοσολογία, ενός συνδυασμού βασικών και θρεπτικών μορίων που βοηθάει την αυτο-ανάπλαση του δέρματος και επιβραδύνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

 

Τα προϊόντα GERnetic παρασκευάζονται από φυτά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πρωτεΐνες και ευγενή έλαια. Με άλλα λόγια, από 100% φυσικά συστατικά, τα οποία εγγυώνται ιδανικά αποτελέσματα και δεν ενέχουν κίνδυνο αλλεργιών. Αυτές οι ουσίες τονώνουν εξαιρετικά την ικανότητα αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Έτσι, τα κύτταρα είναι πιο υγιή και το δέρμα λαμπερό και νεανικό.

 

Τα προϊόντα περιποίησης και οι θεραπείες της GERnétic International είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας στον τομέα της κυτταρικής βιολογίας και της προηγμένης βιοτεχνολογίας. Χρησιμοποιούμε τα πιο αγνά, πιο αποτελεσματικά ενεργά συστατικά, με τρόπο που αυτά βοηθούν την ανάπλαση του δέρματος εκ των έσω.

Τα προϊόντα και οι μέθοδοι της GERnétic International ενδείκνυται για τις ανάγκες όλων των πελατών σε κέντρα ομορφιάς, κλινικές πλαστικής χειρουργικής, δερματολογικές κλινικές και παραϊατρικά κέντρα.

 

Η GERnétic International προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με μια πλήρη σειρά καλλυντικών, τα οποία εκτείνονται από θεραπείες δερματικών προβλημάτων, μέχρι θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα, τα χέρια τα πόδια και το τριχωτό της κεφαλής. Για οποιαδήποτε ανάγκη, υπάρχει ένα εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης.

Οι μέθοδοι βασίζονται σε 3 βασικές αρχές:

  1. Χρήση πάντα πρωτοποριακών μεθόδων υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες εμπλουτίζουν τη σύνθεση των προϊόντων με όλο και πιο δραστικά φυσικά συστατικά.
  2. Αναζήτηση συνεργειών για βαθιά περιποίηση του δέρματος, η οποία αυξάνει την αποτελεσματικότητά των θεραπειών.
  3. Διασφάλιση ύψιστης ποιότητας, ελέγχου και παρακολούθησης όλων των προϊόντων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή τους.

Η σειρά προϊόντων της GERnétic International διανέμεται και πωλείται για περισσότερα από 40 χρόνια σε 5 ηπείρους.

Στην Ελλάδα εισάγονται εδώ και 27 χρόνια και διατίθενται σε Ινστιτούτα Αισθητικής. Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα είναι η Feel Free Services.

 

Επισκεφθείτε το επίσημο site της GERnetic στην Ελλάδα στο https://www.gernetic.gr