Σκοπός μας η επιτυχία σας!

Τεστ

g

Προσλήψεις Προσωπικού

Η προσέλκυση, αξιολόγηση και επιλογή προσωπικού είναι μια σημαντική διαδικασία γα την εύρυθμη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία της μονάδας. Λαμβάνουμε υπόψη μας πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα κριτήρια κάθε Ινστιτούτου Αισθητικής ή Spa.

 

Για την προσέλκυση των κατάλληλων συνεργατών ακολουθούμε μια διαδικασία προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας, με ταχύτητα και συνέπεια και ενεργό ρόλο σε όλα τα στάδια της διαδικασίας για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Σε απόλυτη συνεργασία με τους πελάτες μας αναζητούμε το προφίλ του κατάλληλου συνεργάτη με βάση τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, τους τομείς εξειδίκευσης και εμπειρίας που απαιτεί, καθώς και τις ξεχωριστές οργανωτικές ανάγκες της.

 

Στόχος μας η απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και των εργαζομένων.

 

Η εξειδίκευση της εταιρία μας επιτρέπει να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες σας σε υποψήφιους συνεργάτες όπως αισθητικούς, τεχνικούς νυχιών, μακιγιέρ/ μακιγιέζ, ποδολόγους, spa therapists, spa managers, receptionist, κ.α. ειδικότητες.

 

Απευθυνθείτε σε εμάς για την άμεση κάλυψη των αναγκών σας με τους κατάλληλους συνεργάτες. Εάν είστε εργαζόμενοι στις παραπάνω ειδικότητες επικοινωνήστε μαζί μας για την αποστολή του βιογραφικού σας και την πραγματοποίηση μιας συνάντησης για την θέση εργασίας που αναζητάτε.